Coronavirus en MZC’11

Het bestuur kan u op dit moment het volgende berichten.

Op dit moment is het zo dat geplande trainingen en wedstrijden gewoon door kunnen gaan.
Trainers en kinderen die klachten hebben van hoesten en temperatuur boven de 38 gr. worden door het RIVM geadviseerd niet naar sportclub, school, werk etc. toe te gaan, ofwel de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken.

Deze richtlijnen van het RIVM willen we als club ook zoveel mogelijk volgen. De verantwoordelijkheid ligt hierbij vooralsnog bij onze leden. We geven hen de vrijheid om zelf te beslissen of zij deel kunnen nemen aan training of wedstrijd. Houd hierbij wel je trainer/coach goed op de hoogte.

Het kan zijn dat de adviezen van het RIVM in de komende dagen wijzigen en/of dat de KNVB hierin een bindende beslissing neemt (bijv. afgelasten van wedstrijden). We houden het in de gaten en zullen berichten zodra er iets wijzigt.

Zie ook een eerder geplaatst bericht: