Blijf fit: stay at home training

Beste MZC-leden,

In verband met het Corona virus is er helaas geen mogelijkheid meer om bij de club of in groepsverband te trainen.

Ondanks het Corona virus zijn wij van plan om toch te iets te kunnen blijven doen. Wellicht heb je al wat #stayathomechallenges gezien op de social media. De Zeeuwse voetbalacademie Skills & Control heeft een eigen #stayathometraining gemaakt die ze met onze vereniging hebben gedeeld.

Op deze manier kunnen jullie thuis toch bezig blijven met voetballen! Zeker nu is het belangrijk om voldoende beweging te krijgen.

Veel plezier met de challenge. Let goed op jezelf en steun elkaar. We wensen elkaar in de toekomst in goede gezondheid terug te zien op ons sportpark!

PS Deel je challenge met ons!! Upload daarvoor je challenge op social media en tag @skillsandcontrol en @svmzc11 met vermelding van de volgende hashtags: #stayathometraining, #stayathomechallenge, #stayathomechallengemzc11

Klik hier voor stayathometraining in pdf formaat