Say Cheese !!

Kees Bin, de fotograaf van MZC’11, heeft afgelopen zaterdag weer flink wat plaatjes geschoten. Onder andere ons nieuwe JO8-team (JO8-3) werd op de gevoelige plaat vastgelegd, maar er werden ook foto’s gemaakt van MO19-1, JO19-2, JO17-3, JO15-3, JO17-1 en Mannen-5.

Regelmatig worden thuisspelende teams door Kees op de foto gezet. Nu weten niet al onze leden dat deze foto’s voor iedereen beschikbaar zijn dus daarom delen wij met alle plezier de link naar de foto database.

Klik hier voor de foto’s

Tevens hebben we de link opgenomen bij de documenten op onze website. Kees maakt voor het delen van zijn foto’s gebruik van fotodienst SmugMug, welke ook over een app beschikt en te verkrijgen is in de app-stores. Zo hoeft niemand meer een foto te missen.

Nieuw gemaakte foto’s worden door Kees zorgvuldig uitgezocht en vervolgens geupload, dit vergt uiteraard wat tijd. Middels de Facebook pagina van MZC’11 brengen we u op de hoogte als er nieuwe foto’s zijn toegevoegd.

Heeft u zelf foto’s gemaakt, en wilt u deze met ons delen? Uploaden kan middels de volgende link: klik hier

Heeft u vragen over foto’s? Mail dan naar fotograaf@mzc11.nl