KNVB nodigt spelers uit

Sinds jaar en dag organiseert de KNVB het Jeugdplan Nederland (JPN). Het Jeugdplan is het podium waar talentvolle voetballers zich kunnen laten zien en mogelijk kunnen doorontwikkelen naar een hoger speelniveau. KNVB Talentcoaches en scouts bezoeken met regelmaat jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland om de spelertjes in beeld te krijgen en te houden. De allerbeste talenten krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan selectieactiviteiten van de KNVB. De trainingen en wedstrijden van het Jeugdplan Nederland zijn extra voetbalactiviteiten naast de voetbalactiviteiten bij de vereniging van de desbetreffende spelers.

Bij onze JO11-1 hebben twee spelers, Isaac en Valentijn, zich in de kijker gespeeld bij de KNVB en zij zijn uitgenodigd voor deelname aan twee regionale selectieactiviteiten. Te samen met zo’n veertig uitverkoren leeftijdsgenoten krijgen de voetballers tijdens onderlinge selectieduels de kans om hun kwaliteiten te laten zien.

De selectieactiviteiten staan gepland voor woensdag 5 februari (vandaag) en woensdag 19 februari.

We wensen de jongens uiteraard veel succes, maar bovenal heel veel plezier toe op deze dagen.