Winterstop, hoe hebben de teams gepresteerd (4)

Voor de winterstop binnenkort ten einde komt (enkele teams zijn zelfs al volop aan het trainen en maken zich al op voor wedstrijden) maken we de balans op en bekijken hoe de eerste helft van seizoen 2019/2020 voor de teams is verlopen.

Eerder namen we de heren-, pupillen-, dames- en meisjesteams al onder de loep, tot slot bekijken we nog hoe het de juniorenteams is vergaan.

JO19-1

Stand JO19-1

JO19-1 heeft goed gepresteerd in de 1e klasse en heeft de najaarscompetitie afgesloten met een kampioenschap. Het team vult de komende (vrije) zaterdagen met enkele oefenwedstrijden om zich voor te bereiden op het vervolg van het seizoen. Hopelijk kunnen ze vorm behouden.

JO19-2

Stand JO19-2

Het is JO19-2 niet gelukt om veel punten te vergaren, en het team is in de najaarscompetitie rode lantaarndrager geworden. De jongens lijken er echter onder te lijden, onderling hebben ze het prima naar hun zin en hebben een andere uitdaging gevonden. U kunt het team sinds kort namelijk volgen via Instagram.

JO19-2

JO17-1

Stand JO17-1

JO17-1 heeft mooi meegedraaid in hun poule en heeft een mogelijkheid om nog een plaatsje te stijgen. Dan moet er echter wel met vijf doelpunten verschil worden gewonnen van Goes bij de inhaalwedstrijd op 18 januari…

JO17-2

Stand JO17-2

Helaas, nog een rode lantaarndrager. JO17-2 moest acht keer de punten aan een ander meegeven, kon één keer de punten verdelen en slechts één keer kwam het tot winst. Hopelijk biedt de voorjaarscompetitie een minder sterke poule.

JO17-3

Stand JO17-3

JO17-3 verging het helaas niet best, en moest vaak zijn meerdere erkennen in de tegenstanders. Het aantal tegendoelpunten is niet mis geweest. Na de winterstop gaan de jongens echter met frisse moed de voorjaarscompetitie in. Zet hem op JO17-3!

JO17-4

Stand JO17-4

Ons kersverse JO17-4 team heeft het goed gedaan en is zelfs in de race voor het kampioenschap geweest. Helaas kwam het team tekort op doelsaldo. Uiteraard zullen de jongens de voorjaarscompetitie dan ook aangrijpen om het behaalde resultaat te evenaren.

JO15-1

Stand JO15-1

JO15-1 is gekomen tot een zesde plaats en behoord daarmee tot de middenmoot van hun poule. Voor het op 1 februari aan de voorjaarscompetitie gaat beginnen zal het team zich met enkele oefenwedstrijden voorbereiden op het vervolg van het seizoen.

JO15-2

Stand JO15-2

Maar liefst tien teams heeft JO15-2 het nakijken gegeven met hun tweede positie op de ranglijst. Een knappe prestatie, en een mooie boost voor het vervolg van het seizoen dat voor JO15-2 zal starten op 1 februari.

JO15-3

Stand JO15-3

De najaarscompetitie was het niet voor JO15-3…Alles verloren en bij de wedstrijden tegen de uiteindelijke nummers 1, 2 en 3 waren er uitslagen met dubbele cijfers. Snel vergeten maar en vol goede moed naar de voorjaarscompetitie. Zet hem op, JO15-3!