MZC 1 – De Meeuwen 1

Het vlaggenschip van MZC’11 beleeft zaterdag, bij de eerste thuiswedstrijd na de jaarwisseling, de eerste returnwedstrijd van het seizoen, en wel tegen De Meeuwen. Het laatste bezoek van De Meeuwen aan Sportpark Den Hogen Blok was op 10 maart 2018 toen de bezoekers, op dat moment met afstand koploper in de 2e klasse E én aan het eind van de competitie uiteindelijk ook kampioen, in MZC zijn meerdere moest erkennen.

Uitslagen/Stand 10 maart 2018

Doelpunten waren er toen van Masoud Osmanie , Martijn van Grunsven en Sven Heijboer (2x). In theorie heeft van deze drie alleen Sven deze zaterdag opnieuw mogelijkheid tot scoren. De anderen hebben hun voetbalschoenen inmiddels aan de wilgen gehangen. Of het in praktijk ook daadwerkelijk zal gebeuren? En of het deze keer opnieuw tot een winstpartij zal komen? Dat zullen we pas aan het eind van de wedstrijd weten.

We nodigen u van harte uit om de wedstrijd te komen bekijken. Zaterdag 1 februari MZC’11 – De Meeuwen, onder leiding van scheidsrechter Co de Pijper, aanvang 14.30 uur!!

Uitslagen/Stand 25 januari 2020