Winterstop, hoe hebben de teams gepresteerd (3)

De winterstop is in volle gang, een mooi moment om de balans op te maken en te bekijken hoe de eerste helft van seizoen 2019/2020 voor de teams is verlopen.

Eerder namen we de heren-, dames- en meisjesteams al onder de loep, vandaag bekijken we hoe het de pupillenteams is vergaan.

Bij de competities van de pupillen uitkomend in de leeftijdscategorie t/m O10 worden door de KNVB geen uitslagen en standen gepubliceerd, om zo het plezier in de sport en niet zozeer de eindstand te benadrukken. De KNVB houdt wel de uitslagen bij om teams op het juiste niveau in te delen.

Ons JO10-3 team heeft echter wel een kampioenschap gevierd. Het team had zulke uitzonderlijke resultaten behaalt tijdens de competitie, daar kon geen ander team in de poule aan tippen. Ze speelden namelijk twee keer een gelijk spel en verder hebben ze alle wedstrijden gewonnen. En soms maakten ze wel 20 doelpunten in een wedstrijd…

JO10-3 kampioen!

Hoe het de JO11- en JO13-teams is vergaan leest u hieronder:

JO13-1

Stand JO13-1

Dicht bij een kampioenschap, maar het is uiteindelijk een tweede plaats op de ranglijst geworden. JO13-1 heeft daarmee dan toch een mooi visitekaartje afgegeven en zal uitzien naar de voorjaarscompetitie.

JO13-2

Stand JO13-2

Een klein deelnemersveld in de 4e klasse poule van JO13-2, waarin ze exact in de middenmoot eindigden. Hopelijk wacht ze in de voorjaarscompetitie een grotere poule.

JO13-3

Stand JO13-3

JO13-3 heeft het niet makkelijk gehad in hun poule. Veel tegendoelpunten, en slechts twee gewonnen wedstrijden en één maal een gelijk spel. Hopelijk heeft het team het in de voorjaarcompetitie wat makkelijker.

JO11-1

Stand JO11-1

Heer en meester in de poule, en regelmatig uitslagen met een doelsaldo van tien of meer. Tja, JO11-1 maakte het de tegenstanders wel duidelijk dat ze tegenover een kampioensteam stonden en wist uiteindelijk alle (!) wedstrijden te winnen. Nogmaals proficiat JO11-1! Op naar de voorjaarscompetitie!

JO11-2

Stand JO11-2

Een mooi resultaat voor JO11-2, dat in de poule netjes meegedraaid heeft. Laat toch maar mooi nog 7 teams onder zich, dus knap gedaan. Begin februari zullen ze met de voorjaarscompetitie starten.