Winterstop, hoe hebben de teams gepresteerd (2)

De winterstop is officieel van start gegaan, een mooi moment om de balans op te maken en te bekijken hoe de eerste helft van seizoen 2019/2020 voor de teams is verlopen.

Eerder namen we de dames- en meisjesteams al onder de loep, vandaag bekijken we hoe het de herenteams is vergaan.

Heren 1

Stand Heren 1

Het vlaggenschip van de vereniging kan zich aardig staande houden in de zaterdag 2e klasse E competitie in het district Zuid 1, waarin het Hellevoetse Nieuwenhoorn koploper is. MZC beslaat momenteel de 7e plaats op de ranglijst (het verlies van 0-4 tegen Yerseke meegenomen) en staat daarmee in het zogenaamde “linkerrijtje”. De competitie wordt op 25 januari hervat met de uitwedstrijd tegen Oostkapelle/Domburg.

Heren 2

Stand Heren 2

Winst heeft er voor Heren 2 vooralsnog alleen ingezeten tegen de lager geëindigde ploegen uit Alblasserdam. Tegen rode lantaarndrager Bruse Boys kwam het tot een 1-1. Een lastige poule dus voor de mannen en hopelijk lukt het na de winterstop om nog enkele punten in de wacht te slepen. Bij de eerste wedstrijd na de winterstop, op 25 januari, gaat het tweede op bezoek bij Heerjansdam.

Heren 3

Stand Heren 3

Het derde elftal heeft na het spelen van 11 wedstrijden een 8e positie behaald. Onderin de middenmoot dus. Bij het hervatten van de competitie treffen ze Zeelandia Middelburg (uit), waartegen ze eerder bij het thuisduel 3-3 gelijkspeelden. Heren 3 start weer op zaterdag 1 februari.

Heren 4

Stand Heren 4

Ook Heren 4 staat op de helft van de competitie als middenmoter op de ranglijst. Het team heeft net zoveel doelpunten gemaakt als het tegen gekregen heeft, en komt dus een doelsaldo van nul (!). Ook het vierde start na de winterstop met een uitwedstrijd, maar hoeft daar alleen maar de brug voor over want zij treffen op 1 februari Colijnsplaatse Boys.

Heren 5

’t Vuufde is rode lantaarndrager. Uitsluitend tegen Bevelanders 4 lukt het om drie punten in de wacht te slepen, toen er met 5-1 werd gewonnen. Verder werden er twee punten vergaard met een tweetal onbesliste wedstrijden. Op 1 februari hervat het team de competitie met een derby, en wel thuis op ons eigen sportpark, tegen WIK.