Kerstzaalvoetbaltoernooi Omnium Goes

Op 2e Kerstdag wordt er voor de 48e keer het Corstanje Assurantiën Kerstzaalvoetbaltoernooi gehouden in het Omnium in Goes. MZC’11 is voor de tweede keer deelnemer aan het, door vv Arendskerke georganiseerde, zaaltoernooi. Vorig jaar, bij hun eerste deelname, liet MZC’11 een goede indruk achter door kampioen van het toernooi te worden.

POULE INDELING

Poule APoule BPoule CPoule D
ArendskerkeLuctor HKZRCSDe Meeuwen
FC DauwendaeleGOESNieuwdorpBevelanders
Apollo’69LewedorpSVH/KWDJong Ambon
KloetingeVC VlissingenMZC’11SSV’65

WEDSTRIJDEN POULE C

TijdZaal
9.53 uur2RCSNieuwdorp
9.53 uur3SVH/KWDMZC’11
11.02 uur1NieuwdorpMZC’11
11.02 uur2RCSSVH/KWD
11.48 uur3NieuwdorpSVH/KWD
12.11 uur1MZC’11RCS

Na de poulewedstrijden zijn er vervolgens plaatsingswedstrijden en tot slot finalewedstrijden. Het volledige programma is terug te lezen op de website van VV Arendskerke, klik daarvoor HIER. We wensen de deelnemende spelers van MZC’11 veel succes toe.