De Amateur Gids 2e klasse E 2019 – 2020

Het voetbalseizoen is inmiddels al een flink aantal speelronden aan de gang, en liever hadden de makers van de amateurgids de gids eerder gepresenteerd, maar nu is hij er dan toch…”De Amateur Gids 2e klasse E 2019 – 2020″. De amateurgids is een nieuw voetbalconcept gericht op het amateurvoetbal in Nederland, dat ten doel heeft het creëren van meer naamsbekendheid en saamhorigheid binnen verschillende competities door het hele land.

Door verschillende omstandigheden heeft het produceren van de gids meer tijd in beslag genomen dan op voorhand werd verwacht, desondanks zijn de makers ontzettend trots op het eindresultaat en hopen zij dat de gids tot groot enthousiasme leidt binnen alle clubs. Naast de online-versie, die u hieronder kunt downloaden, is de gids beschikbaar in onze kantine.