MZC’11 opnieuw deelnemer kerstzaaltoernooi

MZC’11 is voor de tweede keer deelnemer aan het, door vv Arendskerke georganiseerde, kerstzaaltoernooi in Goes. Vorig jaar, bij hun eerste deelname, liet MZC’11 een goede indruk achter door kampioen van het toernooi te worden.

Na een een aantal afmeldingen en doordat (herhaalde) oproepen bij andere verenigingen onbeantwoord bleven heeft de organisatie moeten besluiten om het aantal toernooi-deelnemers terug te brengen van 20 naar 16.

Naast gastheer Arendskerke en MZC’11 gaan de volgende verenigingen op 2e Kerstdag hun zaalvoetbalkunsten vertonen in het Omnium in Goes:

Apollo’69, Bevelanders, De Meeuwen, FC Dauwendaele, Jong Ambon, Kapelle, Kloetinge, Lewedorpse Boys, Luctor Heinkenszand, Nieuwdorp, RCS, SSV’65, SVH/KWD en Vlissingen.

Het deelnemende MZC’11-team van vorig jaar