Informatie bezoekers Willem II-Sparta

A.s. zaterdag (30 november) gaan we met twee bussen en 105 personen de wedstrijd Willem II – Sparta bezoeken.

Vertrek vanaf parkeerplaats Den Hogen Blok is 16.15 uur . We hopen zo rond 22.30 uur weer terug te zijn in Zierikzee. We zitten in vak O (familievak)

Plattegrond Stadion Willem II

Horecavoorzieningen
Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Rondom het stadion staan verder horecagelegenheden Broodje Jantje en De Smulkar voor nog meer verrukkelijke versnaperingen. In het stadion kan je betalen met munten, deze zijn op verschillende punten te koop. Ze kosten €2,50 en zijn zowel contant als met pin te betalen. Tevens zijn er een aantal muntenautomaten waar je alleen met pin kan betalen.

De jubileumcommissie van MZC’11 wenst alle deelnemers veel plezier bij de wedstrijd Willem II – Sparta, de laatste activiteit in het kader van het 100-jarig bestaan van MZC.

Tip: zaterdagmiddag speelt ons 1e elftal om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen Yerseke. Wij zouden het leuk vinden dat jullie onze jongens komen aanmoedigen.

Verder nog een goede raad: de winter is weer in opkomst dus adviseren we iedereen om zich goed in te pakken. Je kan namelijk beter iets uittrekken wat je aan hebt, dan iets niet kunnen aantrekken omdat je het niet bij hebt.