Afsluiting Zeelandbrug

Belangrijk nieuws voor MZC-teams die deze zaterdag een uitwedstrijd spelen en waarbij de Zeelandbrug (normaliter) onderdeel van hun route zou zijn.

Van 15 november (20.00 uur) tot en met 18 november 2019 (5.00 uur) voert KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent werkzaamheden uit aan het kruispunt van de provinciale weg N256 (Weg naar de Val) en de Julianastraat in Zierikzee. Ook wordt er gewerkt aan het fietspad aan de zuidzijde van de Zeelandbrug. Tijdens de werkzaamheden zijn de Zeelandbrug en de Weg naar de Val (N256) vanaf de verkeerslichten bij Zierikzee tot de verkeerslichten bij Colijnsplaat in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

Werkzaamheden
Het asfalt ter hoogte van het kruispunt aan de N256 wordt vernieuwd. Daarnaast worden ook de detectielussen van de verkeerslichten vernieuwd. Naast de werkzaamheden aan het kruispunt wordt ook een gedeelte van het fietspad aan de zuidzijde van de Zeelandbrug opnieuw geasfalteerd. Tijdens de afsluiting wordt een pendelbus ingezet, zodat fietsers de werkzaamheden kunnen passeren. De opstaplocaties worden ter plaatse aangegeven.

Omleidingen
Hoewel we overlast zo veel mogelijk proberen te beperken kan het werk hinder met zich meebrengen. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Oosterscheldekering (N57). Het bedrijventerrein Zuidhoek is tijdens de werkzaamheden via de rotonde in Zierikzee, de Grachtweg, de Calandweg te bereiken.

Bron: Provincie Zeeland (www.zeeland.nl)