Sepp en Bram zijn Pupil van de Week

Sepp Schipper en Bram Oxener uit JO10-2 zijn Pupil van de Week bij de wedstrijd van het eerste elftal tegen DBGC die komende zaterdag (19 oktober) gespeeld gaat worden. Er zijn de jongens een paar vragen gesteld om ze wat beter te leren kennen.

Sepp, wat is je positie? Ik sta altijd linksback.
Waar ben je goed in en waar wil je nog extra op oefenen? Ik ben goed in verdedigen en ik zou graag nog oefenen op koppen.
Heb je naast voetbal nog andere hobby’s? Ik speel graag een spelletje Rocket League op de spelcomputer en speel graag buiten.
Wat is je lievelingsgerecht? Ik eet het liefst frietjes met een frikandel.
Wie is je favoriete speler en wat is je favoriete club? Mijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en mijn favoriete club is Feyenoord!
Op welke school zit je en wat is je leukste vak? Ik zit op de Jan Wouter van den Doelschool en mijn leukste vak is rekenen en spelling.

Sepp

Bram. wat is jouw positie bij JO10-2? Ik sta vaak in de verdediging of centraal in het midden.
Waar ben je goed in en waar wil je nog extra op oefenen? Ik ben goed in het scoren van doelpunten en wil graag nog beter leren hooghouden.
Heb je naast voetbal nog andere hobby’s? Voetbal is mijn grootste hobby.
Wat is je lievelingsgerecht? Aardappelen met bietjes en speklapjes.
Wie is je favoriete speler en wat is je favoriete club? Mijn favoriete speler is Robin van Persie en mijn favoriete club is Feyenoord!
Op welke school zit je en wat is je leukste vak? Ik zit op de St. Willibrordusschool en mijn leukste vak is taal en spelling.

Bram