MZC 100 JAAR !!

Vandaag, 8 oktober 2019, is het exact 100 jaar geleden dat VV Zierikzee werd opgericht. In juni 2011 fuseerde dat met VV MEVO tot SV MZC ’11. Het jubileum is afgelopen jaar reeds met meerdere festiviteiten onder de aandacht gebracht, met als hoogtepunt een uitgebreid jubileumfeest in juni, maar uiteraard was de jubileumcommissie van mening dat er rond 8 oktober ook iets op het programma moest staan…

En dat werd een feestmiddag op de zaterdag voorafgaand aan die memorabele 8 oktober. Op het hoofdveld speelden achtereenvolgend het eerste dames- en herenteam hun competitiewedstrijd voor de gelegenheid in “retroshirts”, samengesteld uit oude shirts van VV Zierikzee en VV MEVO. Zowel de dames als de heren boekten succes bij hun wedstrijd en streken drie punten op.

Tijdens deze middag kon de inwendige mens genieten van een broodje hamburger of worst, en na afloop van de wedstrijden stond zangduo Jeelz klaar om de “derde helft” muzikaal op te luisteren.