MZC deelnemer aan Rabo Clubsupport

Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend investeren in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabo ClubSupport geeft landelijke aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken we de lokale samenleving. Rabobank Oosterschelde stelt dit jaar € 120.000,- beschikbaar.

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen. Het lidmaatschap is gratis voor klanten van de Rabobank.

De stemperiode loopt van 27 september tot en met 6 oktober 2019, en verloopt via een persoonlijke inlogcode die de Rabobank aan de leden verstrekt.

Uiteraard hopen we dat vele stemmen op sv MZC’11 zullen worden uitgebracht. Als bestedingsdoel hebben we gekozen voor nieuwe onderdelen voor onze lounge banken. Die zijn nodig aan vervanging toe, en ook is er behoefte aan picknicktafels zodat we gezellig met elkaar de derde helft kunnen bespreken en gezamenlijk iets lekkers kunnen nuttigen en genieten van elkaars gezelschap.