Enkele spelers nog geen spelregelbewijs

Voor spelers (man en vrouw), geboren in 2002, geldt dat zij bij de start van voetbalseizoen 2019/2020 het spelregelbewijs in bezit moeten hebben. Spelers krijgen een waarschuwing als zij spelen zonder spelregelbewijs, terwijl ze dat wel hadden moeten hebben.

De volgende spelers hebben hun spelregelbewijs nog niet behaald, en lopen daarmee het risico straks geen wedstrijden te mogen spelen:

 • Thijs van Beveren
 • Willemieke Boonman
 • Raymond van den Bos
 • Kim Bouterse
 • Duncan Canters
 • Julian Duinhouwer
 • Abraham Kahase
 • Sahin Kurt
 • Collin de Ram
 • Max Ridderhof
 • Noa Verbraak

Nogmaals je activatiecode ontvangen? Dat kan via ledenadministratie@mzc11.nl. Ben je geboren in 2003, dan kun je ook reeds starten met het spelregelbewijs dat je dan volgend seizoen in bezit moet hebben. De ledenadministratie informeert je graag.

Meer informatie over het spelregelbewijs? Klik hier