Dit seizoen samen scoren?

Samen scoren! Dat is wat SV MZC’11 met u als sponsor wil bereiken.

Een bloeiende vereniging als MZC kan niet functioneren zonder sponsorbijdragen. Om goede faciliteiten te kunnen bieden, is MZC naast de contributie- en horeca-inkomsten afhankelijk van sponsorbijdragen. Met sponsoring helpen ondernemers MZC bij het realiseren van haar prestatieve en recreatieve doelstellingen.

Anderzijds kunt u, middels sponsoring van MZC, uw bedrijf op een sympathieke manier onder de aandacht brengen en toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. Elke week zijn honderden mensen betrokken bij MZC, zoals voetballers, vrijwilligers, supporters, familieleden en collega-ondernemers. Dit biedt volop mogelijkheden om nieuwe klanten, partners of leveranciers enthousiast voor uw onderneming te maken.

MZC biedt diverse sponsorpakketten aan, maar uiteraard kan de vorm van sponsoring worden afgestemd op de wensen van de sponsor. Vrijwel elk sponsorcontract geeft recht op het lidmaatschap van de MZC Businessclub. Hiermee wil MZC met haar sponsors een platform vormen om in een ongedwongen sfeer relaties te leggen en te onderhouden.

Wilt u meer informatie, heeft u interesse om te sponsoren of weet u iemand die (wellicht) wil sponsoren? Lees HIER hoe we samen kunnen scoren, of stuur een e-mail naar: commercielezaken@mzc11.nl