Spelregelbewijs voor spelers 2002

Voor spelers (man en vrouw), geboren in 2002, geldt dat zij bij de start van voetbalseizoen 2019/2020 het spelregelbewijs in bezit moeten hebben. Spelers krijgen een waarschuwing als zij spelen zonder spelregelbewijs, terwijl ze dat wel hadden moeten hebben. In totaal mag een speler zes wedstrijden spelen zonder spelregelbewijs, alvorens er een straf komt (een sanctie via de tuchtcommissie).

In het seizoen 2014/2015 heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd, één van de maatregelen uit het actieplan “Tegen geweld, voor sportiviteit”. Een spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in (én begrip voor) beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Uit onze administratie is gebleken dat meerdere spelers het spelregelbewijs nog niet in bezit hebben. Hoog tijd om te starten dus.
Het spelregelbewijs wordt behaald door toetsen te maken op de website www.voetbalmasterz.nl . Op deze site kan ook geoefend worden alvorens de eindtoets te maken.

De volgende spelers moeten het spelregelbewijs nog behalen:

Stijn BakkenesThijs van Beveren
Evert BinRaymond van den Bos
Kim BouterseBjorn Bouwman
Duncan CantersYoëlle van Dongen
Julian DuinhouwerMarit Hendrikse
Sterre HofAbraham Kahase
Sahin KurtFabiënne Nooy
Luna PekaarCollin de Ram
Max RidderhofGerlieze Schot
Noa VerbraakRafael van Vossen
Rico VrijlandRick van der Wekken


Ga naar https://www.voetbalmasterz.nl/spelregelbewijs/ , en activeer je account met de code die deze week nogmaals verstuurd is en maak die toets. Geen email ontvangen? Wellicht sta je dan geregistreerd met een oud-emailadres. Vraag dan nogmaals je activatiecode aan via ledenadministratie@mzc11.nl