Nieuwe leden

In April berichtten we u voor het laatst over de aanmeldingen van nieuwe leden. Daarna konden we vervolgens, in April en Mei, bij de jeugd nog enkele spelers inschrijven die de weken tot aan de zomerstop nog aansloten bij diverse jeugdteams. Inmiddels kwam het transfernieuws opgang, toen bekend werd dat het eerste elftal van MZC in het nieuwe seizoen versterkt zou gaan worden met een tweetal nieuwe spelers, Marc Bij de Vaate (Bruse Boys) en Dylan Adelaar (Kethel Spaland), en kwamen ook andere overschrijvingsverzoeken bij de ledenadministratie binnen.

Uiteraard zijn er aan een einde van een voetbalseizoen niet alleen verzoeken om bij MZC te kómen voetballen, er zijn ook leden die MZC verruilen voor een andere club en zich uitschrijven als lid. Al met al aardig wat administratieve handelingen, met een deadline op 15 Juni, wanneer de overschrijvingsperiode op zijn einde komt.

En ook na de overschrijvingsperiode hebben we een groot aantal (jeugd)spelers in mogen schrijven als lid van onze sportvereniging. We wensen allen een sportieve tijd bij MZC’11 toe.

Luca BolleLevi KoopmanStefano de Jonge
Freek Cats Lucas CapelleLuuk Pollemans
Robert SimionTim ZweedijkJoep de Vries
Hendry KloetAnouar el FananiTom van Klink
Jake NiemansReinier van der WoudenMitch Timmers
Ibrahim AzzaouiYassin AzzaouiDaniek Biesma
Dylan AdelaarLotte van DelftGijs van Delft
Yarno van ’t VeerJomar van AntwerpenDaan van Balkom
Femke Scheele Anna BootMilan Jasperse
Luca de BruineNour AbrekMark Lettinga
Marc Bij de VaateJurre BollePaul Stam
Ruben van der BijlSenna PoortvlietZoë Saman
Dennis van der WeeleJayda KostenseNiels van der Maas
Leon SinkeDuncan CantersLars de Jongste