3 spelers MZC geselecteerd Jong Zeeland

Jong Zeeland speelt op zaterdag 27 juli tegen Jong Sparta op het terrein van FC De Westhoek (aanvang 17.00 uur)
Voor deze wedstrijd zijn 3 spelers van MZC’11 uitgenodigd.
In totaal zijn negen clubs vertegenwoordigd in de 22-koppige selectie.

Selectie Jong Zeeland: Nando Pijnenburg (doelman), Klaas van Hecke, Jeroen de Jonge, Luuk van Vossen, Xander van der Poel, Marijn Wijkhuis, Valentijn van Keulen (allen Kloetinge), Gino Zuppelli, Joran Maliepaard, Renzo Roemeratoe, Eren Yildizturan (allen Vlissingen), Julian Nieuwland (Bruse Boys), Sander Backx, Rody Vermue, Kyle Tiggelhoven (allen MZC’11), Ewoud van Troost, Bart Gort (beiden Terneuzense Boys), Maarten Hazelaar, doelman Dion Aerssens (Oostkapelle), Rick Jonker (SSV’65), Mitchell de Nooijer (Luctor Heinkenszand), Stefan Quinten (Yerseke).