Op naar de 2e helft van het jubileumjaar!

We naderen juli, en daarmee komen we in de 2e helft van ons jubileumjaar. Want al hebben we al heel wat activiteiten achter de rug, het gehele jaar 2019 staat bij MZC’11 in het teken van het jubileum.

In Januari begonnen we met onder andere boardingvoetbal voor de jongste MZC-leden, op het Havenplein in Zierikzee. Uiteraard waren er ook de jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals de nieuwjaarsreceptie en het nieuwjaarstoernooi voor de junioren, echter dit jaar voorzien van een extra feestelijk tintje. Vervolgens zorgden verschillende activiteiten voor een veelzijdig programma voor jong en oud: kinderdisco, game-avond FIFA19, bingo, pubquiz, clinic voor alle jeugd van Schouwen-Duiveland.
Hoogtepunt was het jubileumfeest op zaterdag 15 juni met onder andere een reünietoernooi met meer dan honderd oud-spelers, en het vertrouwde familietoernooi.

Ook het resterende gedeelte van het jubileumjaar staat er nog één en ander op het programma. Zo gaan er komende zaterdag, 6 juli, twee voetbalwedstrijden plaats vinden, waarbij we zowel de dames als heren van Excelsior mogen verwelkomen. Toevallig spelend in de clubkleuren van het vroegere v.v. Zierikzee. Met de jeugd zal nog een profwedstrijd bezocht worden, en in het weekend voorafgaand aan de datum van de toenmalige oprichting (te weten 8 oktober 1919) zal de thuiswedstrijd van het eerste elftal extra feestelijk omlijst worden.

Een terugblik op het vele moois dat het afgelopen halfjaar reeds heeft plaatsgevonden? Bekijk hier dan de vele foto’s die zijn gemaakt.