Informatie reünietoernooi

Zaterdag 15 juni is het zover. Het voetbal in Zierikzee bestaat een eeuw en dat wordt onder andere gevierd met een reünietoernooi. Meer dan 100 oud-spelers doen hieraan mee! Diverse oud-trainers zullen eveneens aanwezig zijn.

Deelnemers verzamelen om 14.00 uur op het hoofdveld, waar het toernooi vervolgens om 14.30 uur zal starten. Er wordt 6-tegen-6 gespeeld op een 1/4 veld. Box-to-box spelen is dus mogelijk… Er zullen geen finalewedstrijden zijn (zodat op tijd aan de derde helft kan worden begonnen), geen scheidsrechters en slidings zijn uit den boze.

Alle teamcaptains zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de benodigde informatie voor het toernooi. Aan alle toeschouwers en geïnteresseerden presenteren we hierbij het speelschema en de teamsamenstelling van de deelnemende teams.