Stoutjesdijk Bouw sponsor wedstrijdbal

De wedstrijdbal voor de wedstrijd MZC 1 tegen DBGC 1 (zaterdag 11 mei 14.30 uur) wordt gesponsord door Stoutjesdijk Bouw.

Stoutjesdijk Bouw is een jong enthousiast bouwbedrijf dat staat voor kwaliteit, creativiteit en klantgerichtheid. Het beste bewijs daarvoor is de dienstverlening, persoonlijke aandacht voor elke klant en betrouwbare werkwijze van het bedrijf.. ‘Samen bouwen, aan iets moois’ is het motto van het bouwbedrijf!

Het team van Stoutjesdijk Bouw is door de jaren heen flink uitgebreid en bestaat uit een hechte club vakmensen. Mannen met passie voor het vak, welke betrokken zijn met project én opdrachtgever, echte doorzetters die beschikken over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Bij iedere klus kunt u daarom 100% inzet van het bedrijf verwachten.

Het continue leveren van vakwerk, een klantgerichte aanpak en vergaande nazorg heeft Stoutjesdijk Bouw een naam opgeleverd waar ze zuinig op zijn. Benieuwd of Stoutjesdijk Bouw ook bij uw (ver)bouwplannen van dienst kan zijn? Klik op onderstaande afbeelding, bezoek de website én maak een vrijblijvende afspraak.