Saman sponsor wedstrijdbal

Onze hoofdsponsor Saman Groep stelt bij de laatste wedstrijd van MZC’11 dit seizoen, Zaterdag 25 Mei tegen NSVV uit Numansdorp, de wedstrijdbal beschikbaar. Saman werd in 1921 opgericht als smederij en rijwielhandel. De Sint Domusstraat in Zierikzee was jarenlang de locatie van waaruit het bedrijf opereerde en de mosselvisserij en landbouw hielp bij hun mechanisatie en vormde de basis voor de huidige afdeling constructie.

In de jaren 60 kwam er door de introductie van het aardgas steeds meer vraag naar gelaste stalen cv leidingen en uiteraard de benodigde verwarmingstoestellen. Saman speelde hierop in door zich te richten op de installatie van de leidingen en het plaatsen van de eerste cv toestellen. Zo kon het bedrijf ook groeien als installateur. Na de overname van het bedrijf door de familie Bin begin jaren 90 werd een derde afdeling ‘Elektra’ toegevoegd om de afdelingen Constructie en Installatie op de juiste wijze te kunnen ondersteunen. Nu kon Saman zich als totaalinstallateur profileren voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Het groeiend aantal gerealiseerde installaties deed tevens de behoefte groeien naar een professionele partner voor service & onderhoud waarmee het bedrijf zich verder ontwikkelde.

In 2004 werd er een belangrijke beslissing genomen: de focus van het bedrijf werd gezet op duurzaamheid. Door al vroeg in te spelen op de energietransitie die plaats zou gaan vinden binnen de internationale gemeenschap, werd een enorme groei voor Saman mogelijk. De naam Saman Groep werd aangenomen om de diversiteit aan productgroepen aan te geven. Door de jaren heen is er veel kennis opgedaan en een voorsprong genomen op de markt. Het assortiment bestaat onder andere uit zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en laadstations en deze worden ondersteund door de adviserende rol die we aannemen.

In 2016 werd de focus op duurzaamheid compleet gemaakt door de oprichting van SamanEnergiQ, het energiebedrijf van de Saman Groep. SamanEnergiQ levert écht groene stroom uit eigen regio en gas met CO2 compensatie en biedt oplossingen om duurzame energie voor iedereen bereikbaar te maken.

Anno 2019 heeft de Saman Groep meer dan 140 collega’s in dienst die samen iedere dag op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in het vakgebied. Zo wordt de opdrachtgever optimaal geadviseerd en zijn de producten en diensten altijd afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen. Want dat is waar de Saman Groep voor staat: een klantgerichte organisatie die meedenkt met haar opdrachtgevers en hen tevreden houdt.

Meer informatie over Saman? Klik hier en bezoek de website.