MZC’11 Club van het jaar?

SV MZC’11 is genomineerd voor de verkiezing “Club van het Jaar 2019”, stem nu via www.clubvanhetjaar.nl

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk.

Ook dit jaar maakt iedere sport- of cultuurvereniging in Nederland kans op de titel ‘Club van het Jaar’. In deze officiële verkiezing, georganiseerd door de Rabobank te samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen, krijgen clubs een podium waarmee zij kunnen uitdragen hoe gaaf, bijzonder of uniek hun club is.

Winnaars van de Club van het Jaar verkiezing ontvangen naast de nationale titel Club van het Jaar 2019 en bijbehorende media-aandacht een masterclass van een professional en een professionele promotiefilm van hun club.

Tot 7 juni kan er gestemd worden, in de week van 11 juni worden de clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt. Deze score wordt bepaald door het aantal geworven stemmen te delen door het aantal leden. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Een vakjury kiest uit de 12 provinciewinnaars welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het Jaar’ mogen noemen. Op 28 juni worden deze winnaars bekend gemaakt!

Dus, ga naar www.clubvanhetjaar.nl en stem op SV MZC’11