MZC Familie-/Jubileumdag 2019

Op 15 juni aanstaande vindt de MZC familiedag plaats, deze keer grotendeels in het teken van het 100-jarig jubileum van de club, maar uiteraard zijn er ook bekende onderdelen van de afgelopen jaren die terug keren.

Zo is er ’s morgens het familie-voetbaltoernooi. En zullen er springkussens en kraampjes zijn. Aansluitend aan het familietoernooi is er een reünietoernooi voor oud-leden en vervolgens een heerlijk buffet verzorgd door De Banjaard en De Biet. Daarna kunnen de voetjes van de vloer op de muziek van De Hollandse Leeuw.

Voor deelname aan de volgende onderdelen, is opgave noodzakelijk:

  • familie-voetbaltoernooi
  • reünietoernooi
  • buffet

Opgeven voor het reünietoernooi kan via jubileum@mzc11.nl

Gebruik de inschrijfformulieren voor het familietoernooi en het buffet: