Drukbezet reünietoernooi

Zaterdag 15 juni zal een groot aantal oud-spelers van Mevo, v.v. Zierikzee en MZC aanwezig zijn op het reünietoernooi. Vanaf 14.30 uur komen ze in actie op het hoofdveld.

Ook hebben enkele oud-trainers aangegeven aanwezig te zullen zijn, zoals Hans van der Wekke, Jan Meulmeester en John de Frel. Ex-trainer Ronald van Oeveren zal ook zelf in actie komen. In totaal doen liefst 10 teams mee. Het team Old Stars bestaat onder andere uit Ron Janson, Danny Magito, Peter van der Hulle, Raimond Massop, Marco
Saman, Patrick de Broekert, Jan Schiettekatte, Robbie Wijnstekers, Jakkoo Brouwer, Fred Kramer, Richard Drubbel en Robbert Roggeband. v.v. Mevo wordt vertegenwoordigd door Oud-Mevo 2 (o.a. Patrick en Ramon Renger, Ed ten Klooster, Ramazan Ayaz, Pieter van der Neut, Marco en René Bij de Vaate) en een Mevo-team uit 1973-1974(!). Altijd zijn er spelers van elders op het eiland neergestreken op Den Hogen Blok. Vandaar dat er een team Brouws Tintje en een team Scharendijke United is samengesteld.
Andere teams zijn Zierikzee Tigers (met o.a. Jarno Vermeulen, Mathijs en Barry Hage, Benjamin Verwest, Leon Sinke, Patrick Roggeband en Rutger Kooman). Ook oud-MZC is van de partij met drie broederduo’s: Lars en Arne Holm, Frank en Fred van der Helm én Werner en Bjorn Boot. Verdere aanmeldingen zijn Zierikzee B1 uit 2003, Zierikzee A1 uit 2001-2002. Bijzonder team is ook Het Vlaggenschip met oud-spelers van Zierikzee 2, zoals Patrick en Niels Verkaart, Remco van de Wekken, Peter van der Linde en Perry Lukus.

Een ieder die niet tot de in actie komende spelers behoort, nodigen we graag uit om bij de wedstrijden te komen kijken en een gezellig weerzien te hebben met een ieder die zich verbonden voelt met de historie van vv MEVO, vv Zierikzee en/of MZC’11.