Gezocht: Coördinator Pupil van de week!

MZC’11 is op zoek naar een nieuwe coördinator voor de “Pupil van de week”. Het is traditie dat, tijdens de thuiswedstrijden, het eerste elftal wordt vergezeld door twee jeugdspelers (veelal JO10-spelers).

Deze pupillen volgen op de wedstrijddag de voorbereiding en warming-up, lopen mee in de opkomst op het veld, nemen de aftrap en scoren het eerste doelpunt. Vervolgens zitten ze tijdens de wedstrijd tussen de wissels in de dug-out en krijgen na afloop een aandenken. De reacties van de kinderen zijn hartverwarmend en het zou jammer zijn wanneer deze belevenis voor de jeugd zou verdwijnen!

De functie van de coördinator is vrij eenvoudig:

  • De coördinator kiest de pupillen middels een kandidatenlijst (leden van bepaalde spelersgroep die nog niet eerder pupil van de week waren)
  • De coördinator stuurt vervolgens een vragenlijst naar de pupillen
  • Op basis van de antwoorden op de vragenlijst wordt een stukje voor de website/programmaboekje geschreven.
  • De coördinator brengt de benodigde mensen op de hoogte voor de ontvangst van de pupillen op de betreffende wedstrijddag.
  • De taak kan van thuis uit gedaan worden. (Veelal speelt het eerste elftal om de twee weken een thuiswedstrijd)

Mocht u deze functie leuk vinden en MZC’11 hiermee willen helpen, dan kunt u contact opnemen met bestuurslid Janine Heijboer via commercielezaken@mzc11.nl

U krijgt een geweldige vrijwilligerstaak met een absolute garantie voor succes en waardering van pupillen en ouders!