VHC Kreko sponsor wedstrijdbal

De wedstrijdbal voor de derby tussen MZC en Bruse Boys, zaterdag 13 April, wordt gesponsord door VHC Kreko Groep. VHC staat voor Vereenigde Hollandsche Compagnie, een krachtenbundeling van een groep zelfstandige groothandels, die op deze wijze lokale, regionale en nationale klanten beter van dienst kunnen zijn. Uiteraard zorgt deze samenwerking ook voor meer kracht op diverse gebieden, in- en verkoop, logistiek, ondersteuning enzovoorts.

De uitgangspunten zijn duidelijk: niet alleen kwaliteitsproducten op food en non-food gebied, maar ook concepten en franchiseformules. Inclusief een effectieve verkoopondersteuning!  VHC is opgericht in 1999 en heeft haar hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht.

Nieuwsgierig of VHC Kreko Groep ook voor u van betekenis kan zijn? Bezoek de website én bekijk de mogelijkheden. Website VHC Kreko