Pubquiz weer zeer geslaagd

Afgelopen vrijdag was het zover; de MZC’11 Pubquiz. De animo voor de populaire kantinequiz bleek groot, en was zelfs “uitverkocht”. Het werd een zeer geslaagde avond, waarbij MZC heeft laten zien dat het meer is dan alleen een voetbalvereniging.

De organisatie kreeg ook bij deze 2e editie weer veel inschrijvingen binnen en hebben hun best gedaan om alle enthousiaste Pubquizers toe te laten. De MZC kantine was dus meer dan goed bezet en toen iedereen, na een rondje koffie/ thee, aan hun teamtafel was gesetteld en het welkomstwoord was gehouden, kon de eerste ronde van de quiz van start gaan. Een fotoronde. Bij sommigen zorgt dit meteen al voor de nodige hoofdbrekens. Dat is Marken toch? Nee, volgens mij Volendam, of misschien wel Edam.

En zo volgen vervolgens nog meerdere rondes van uiteenlopende aard. Van algemene kennis, naar verschillende audiorondes, en zelfs een ronde met vragen die betrekking hebben op de omgeving (Zierikzee). Aan het eind van de avond is het team “Whiskeypedia” dat de hoogste score heeft behaald, en er met de beker vandoor gaat. De “poedelprijs” is voor team “Kans en Loos”.

Toos, Truus en Trees, dank voor de geweldige organisatie en presentatie.  Het kantinepersoneel (Nick, Wim, Rein en Toon) ook heel veel dank voor het verzorgen van een hapje en drankje op deze superavond! En niet te vergeten Pim, ook jij bedankt voor je hulp op deze avond.

Uiteraard was ook Kees deze avond weer aanwezig om alles (voor het nageslacht) vast te leggen. Middels onderstaande link kunt u de foto’s bekijken: Foto’s pubquiz 2019