Oude voetbalattributen gezocht

De jubileumcommissie van MZC’11 wil Zaterdag 15 Juni graag een expositie organiseren om de geschiedenis van 100 Jaar voetbal in Zierikzee in beeld te brengen. Een expositie die, middels historische voetbalattributen, vele oude herinneringen oproept bij (oud)spelers en voetballiefhebbers, en het rijke verleden van voetbalverenigingen Zierikzee en MEVO weergeeft.

Echter, om ons clubhuis te transformeren tot een waar voetbalmuseum vragen we uw hulp. Bent u in het bezit van spullen die een (historische) verbintenis hebben met de voormalige Zierikzeese voetbalclubs, en bent u bereid deze aan ons uit te lenen? Neem dan contact met ons op via jubileum@mzc11.nl

Misschien heeft u bijvoorbeeld nog:

  • Oude (wedstrijd)shirts
  • Videobeelden
  • Bekers, vaantjes
  • Een bijzonder paar “kicksen”
  • Krantenknipsels
  • Foto’s
  • Een bierviltje met de opstelling van een legendarische wedstrijd

Maar ook wanneer u misschien een bijzondere anekdote heeft die u met ons wil delen, omdat u vindt dat deze niet mag ontbreken in het historische overzicht van 100 Jaar voetbal in Zierikzee, kunt u dit doorgeven via jubileum@mzc11.nl