Kevin en Xavi Pupil van de week

Bij de derby tussen MZC en Bruse Boys zijn Kevin Brouwer en Xavi van Dantzig de uitverkorenen om Pupil van de week te zijn. MZC wenst de spelers uit JO10-1 veel plezier toe.

Kevin is keeper bij JO10-1. Hij is goed in duiken en wil nog wat oefenen op 1 tegen 1. Naast voetbal houdt hij ook van trampoline springen en lust hij heel graag frietjes. Justin Bijlow is Kevin zijn favoriete keeper, en Feyenoord is zijn cluppie. Op school vindt hij gym het leukst, Kevin zit op de Jan Wouter vd Doel school.

Xavi is middenvelder bij JO10-1. Hij is goed in het overzicht houden. Hij wil nog wat extra trainen op zijn snelheid. Gamen en muziek luisteren zijn ook hobby’s van Xavi. Hij lust heel graag een pizza salami. Zijn favoriete is club is Barcelona, en Paulo Dybala is zijn favoriete speler. Xavi zit op de Theo Thijssen school en hij vindt gym en spelling het leukst om te doen.