Update Jubileumloterij

Sinds zaterdag staat er in onze kantine een baliedesk met daarop een doorzichtige pijp waarop iedereen kan zien hoeveel geld er al binnen is gekomen voor de jubileumloterij. Een woord van dank aan het bedrijf Lematech uit Zierikzee, die de kosten van de balie voor zijn rekening heeft genomen.

Ook hangt buiten, aan de ballenvanger van ons trainingsveld, een spandoek met daarop de tekst “wie wordt de beste lotenverkoper van MZC”. In de loop van volgende week zal voor de eerste maal een tussenstand van de beste 5 lotenverkopers worden bekend gemaakt.

Verder zal er in die week in de kantine een lijst worden opgehangen met alle 34 te winnen verrassende prijzen.

Vriendelijk verzoek om alleen volledig leeg-verkochte lotenboekjes af te geven bij het kantinepersoneel. U heeft zeker tot 1 juni de tijd om loten te verkopen. Nieuwe lotenboekjes kunt u vragen aan Rinus v.d. Neut welke praktisch iedere doordeweekse avond tussen 19.15 uur en 20.00 uur aanwezig is op het sportcomplex. U kunt hiervoor ook bellen naar 0111-642660.

Er is een nieuw onderdeel aan de loterij toegevoegd namelijk het team (aantal deelnemers) wat de meeste loten heeft verkocht mag gaan eten in het beste pannenkoekenhuis van Zierikzee. Een reden om extra je best te doen om nog een lotenboekje te verkopen.  Allemaal veel succes gewenst met de verkoop van de loten.