Pupil van de week

Deze week is de eer aan Jason Snijders en Gjin Gojani. Zij zijn pupil van de week bij de wedstrijd MZC 1 tegen Yerseke 1. De wedstrijd start om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Joost Bezemer.

Jason voetbalt bij JO10-1 en is daar verdediger/middenvelder. Hij is goed in corners nemen, van afstand schieten en snel rennen met de bal. Hij wil nog oefenen op meer kunnen met zijn linkerbeen. Andere hobby’s van Jason zijn een potje Fifa op de playstation en op straat voetballen. Hij lust heel graag boerenkool, als het maar gemaakt is door zijn papa. Zijn favoriete speler is Messi, en zijn favoriete club Ajax. Jason zit op Binnen de Veste en vindt rekenen heel leuk.

Gjin voetbalt ook bij JO10-1. Hij is soms verdediger, middenvelder maar ook wel eens spits. Hij is goed in de bal afpakken en wil nog leren om beter het overzicht te houden en strakker te passen. Naast voetbal houdt hij van tekenen. Hij lust heel graag friet en pannenkoeken. Zijn favoriete clubs zijn Ajax en FC Barcelona, met Ronaldo en Messi als favoriete spelers. Gjin zit op ’t Kofschip en het leukst op school vindt hij schrijven en buitenspelen.