MO17-1 speelt halve finale beker op 30 Maart

Hoe mooi kan een bekertoernooi uitpakken? Mocht MO17-1 op 23 Februari al de kwartfinale spelen op het eigen sportpark en vervolgens, door een 1-0 winst op Kloetinge, terecht komen in de halve finale, nu blijkt dat het succesvolle meisjesteam opnieuw de thuisspelende ploeg zal zijn.

MZC’11 MO17-1 is één van de vier ploegen die nog meedraait als titelkandidaat voor de districtsbeker. Ze gaan het op Zaterdag 30 Maart opnemen tegen opponent VV Papendrecht. Aftrap van deze wedstrijd is om 9.45 uur. De andere titelkandidaten, SC ’t Zand (Tilburg) en HSSC’61 (Hei- en Boeicop), zullen op deze dag ook tegen elkaar uit komen, echter trappen zij drie uur later af.

Uiteraard kan MO17-1 wel wat support gebruiken tijdens hun wedstrijd op 30 Maart, dus roepen we u bij deze op om die dag de dames te komen aanmoedigen.