Kapsalon Martinshair balsponsor

De wedstrijdbal bij de wedstrijd MZC – Yerseke wordt gesponsord door kapsalon Martinshair uit Zierikzee. Martinshair is al jaren een begrip op Schouwen-Duiveland. Het is zowel een dames- en herensalon, en natuurlijk vergeten zij ook de kleintjes niet.

In 1989 is Martin van Aken gestart als ondernemer in Zierikzee. Door de jaren heen uitgegroeid tot internationaal wedstrijdwerker herenvak (Nederlandse selectie). Hiermee heeft hij vele prijzen gewonnen, waaronder de “Lion d’or Luxemburg” en is hij jurylid geweest van nationale concoursen. In de tussentijd heeft hij altijd oog en hart gehouden voor zijn klanten uit de regio en ver daarbuiten.

Martinshair is gevestigd op het Plein Montmaertre aan de Maarstraat 8 te Zierikzee. Voor meer informatie vindt u op de website van de kapsalon. Naar website Martinshair.