Tom en Thomas Pupil bij wedstrijd tegen Tholense Boys

JO11-2 spelers Tom Viergever en Thomas Nootenboom komen zaterdag twee keer in actie. Allereerst hebben ze ’s morgens met hun team een oefenwedstrijd tegen JO10-1, en vervolgens zullen ze ’s middags als Pupil van de week aansluiten bij het eerste elftal voor de wedstrijd tegen Tholense Boys 1. Deze wedstrijd, onder leiding van scheidsrechter Roel Metsemakers, start om 14.30 uur.

Tom Viergever

Tom voetbalt bij JO11-2 en is daar verdediger. Hij is goed in verdedigen en het spel overzien, hij wil graag oefenen op het aanvallen. Naast voetbal zit Tom ook op freerunnen en speelt hij graag Fortnite en Ark op zijn Xbox. Hij lust heel graag pizza. Zijn favoriete club zit in Denemarken, Aalborg. Binnen Nederland kiest hij voor Feyenoord. Eriksen, speler bij Tottenham is zijn favoriete speler. Tom zit samen met Thomas in groep 7 van Binnen de Veste, hij vindt geschiedenis daar het leukst om te doen.

Thomas Nootenboom

Thomas is meestal keeper bij JO11-2, soms is hij middenvelder. Hij is goed in schieten en wil nog extra oefenen op duiken bij het keepen. Zijn andere hobby naast voetbal is gamen. Het liefst eet hij een gehaktbal van oma. Zijn favoriete club is Barcelona en Arjan Robben is zijn favoriete speler. Thomas zit samen met Tom in groep 7 van Binnen de Veste, het leukst vindt hij LVO en geschiedenis.