Rabobank bedrijventoernooi 2019

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat dit jaar opnieuw een bedrijventoernooi zal worden gehouden op Sportpark Den Hogen Blok. Het sportieve evenement staat gepland op vrijdag 14 Juni 2019 en belooft weer een grote verscheidenheid aan bedrijven aan te trekken.

De inschrijving is vanaf nu geopend! Wees er snel bij, er is plaats voor 46 teams, en vol=vol! Inschrijven kan via commercielezaken@mzc11.nl

De kosten zijn €30 per team (middels facturatie) en zoals elk jaar komt een deel van het inschrijfgeld ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Jens in Ouwerkerk, welke kinderen met het Pitt Hopkins Syndroom financieel ondersteunt om dolfijntherapie te kunnen volgen.

Het toernooi draait om gezelligheid en niet om prestatie. Daarom zijn er ook geen finalewedstrijden. Wel is er een keuze voor deelname aan verschillende poules:

  • voetballende poule
  • recreatieve poule
  • dames poule

Geef bij inschrijving aan wat je voorkeur heeft!

Verder kunnen we u mededelen dat de inwendige mens tijdens het toernooi van de nodige hapjes en drankjes kan worden voorzien, en dat de band “Hutspot” de avond zal opluisteren met Nederlandstalige muziek. Gezelligheid ten top dus bij alweer de 14e editie van het Rabobank Bedrijven Toernooi.

Wilt u op deze gezellige avond liever een wedstrijdje fluiten? Meld u dan ook op bovenstaand email-adres.