Nieuwe coördinator jongste jeugd

Jack Hoogenboom heeft enkele weken geleden zijn functie als coördinator van de jongste jeugd (JO7/JO9) neergelegd. Jack heeft zich een aantal jaren intensief ingezet voor de club, en gaat nu meer tijd in andere bezigheden steken. Langs deze weg danken we Jack hartelijk voor zijn inzet en inspanning voor SV MZC’11.

Tevens zijn we erg blij te kunnen melden dat we een enthousiaste en adequate opvolger hebben gevonden voor Jack.  Jeroen Deurloo zal vanaf heden de taak van  jeugdcoördinator JO7/JO9 op zich nemen. We wensen Jeroen veel succes en vooral veel plezier in het uitoefenen van deze functie bij onze jeugd!

Jeroen is bereikbaar door een mailtje te sturen naar mzc11@deurloo.at of middels telefoonnummer 06-19608737. Gegevens van de (overige)coördinatoren zijn altijd terug te vinden op de website (Club, Organisatie)