Herkansing voor Pupillen van de Week Sil en Marijn

Door de algehele afgelasting van de wedstrijden op 26 Januari, vanwege de sneeuwval, moest het debuut van Marijn de Glopper en Sil Knoot even uitgesteld worden, maar zaterdag zullen zij alsnog hun functie gaan vervullen en als Pupil van de week aansluiten bij het eerste elftal. Ze nemen deel aan de warming up, zullen als eerste op de goal van Arnemuiden schieten en een leuk cadeau ontvangen. De jongens zullen tijdens de wedstrijd plaats nemen in de dug-out en vandaar de spelers van ons vlaggenschip flink aanmoedigen. Hopelijk lukt het ze om MZC’11 naar een overwinning te helpen.

MZC’11 1 – Arnemuiden 1 start om 14.30 uur op het hoofdveld.

Marijn is verdediger bij JO11-2, hij is goed in de bal afpakken, maar wil nog meer oefenen op balbezit. Naast voetbal is Marijn ook muzikaal, hij drumt bij de “percussie groep Zierikzee”. Marijn lust graag pizza en Chinees.
Aan de foto te zien denken we allemaal dat Marijn fan is van Messi.
Maar dat is helemaal niet zo, hij houdt van Feyenoord met Van Persie als favoriete speler.
Marijn zit in groep 7 op Binnen de Veste en hij vindt gym het leukst, gevolgd door rekenen.

 

Sil is spits bij JO11-2, hij is goed in voorzetten geven en wil graag wat meer op goal gaan schieten. Naast voetbal speelt Sil graag buiten en is hij samen met zijn vader schaapherder. Zijn favoriete eten is pizza.
Net als Marijn is Sil ook fan van Feyenoord, én ook van Robin van Persie.
Hij zit in groep 6 van de Theo Thijssen school en hij houdt van rekenen en topo.