Bekerduel moet happening worden

MO17-1 is in het Zwaluwen Jeugdbeker toernooi doorgedrongen tot de kwartfinale waarin ze komende zaterdag Kloetinge MO17-1 als tegenstander treffen. En, hoe mooi, het duel wordt op het eigen complex gespeeld. Uiteraard hopen we hierbij op zoveel mogelijk toeschouwers. En dat al deze familie, vrienden/vriendinnen en andere liefhebbers van een spannende pot voetbal onze voetbalsters naar een goed resultaat zullen schreeuwen. De wedstrijd zal worden opgeluisterd met muziek voor en tijdens de wedstrijd en onze clubspeaker zal iedereen tijdens de wedstrijd van de nodige informatie voorzien.

MZC en Kloetinge troffen elkaar dit seizoen eerder op Sportpark Den Hogen Blok, namelijk op 24 November tijdens de najaarscompetitie. MZC wist deze wedstrijd met 3-0 te winnen en wist aan het eind van de competitie 2 plaatsen verder te eindigen dan Kloetinge (MZC 2e, Kloetinge 4e). In de voorjaarscompetitie, waarin de twee elkaar deze keer niet tegenkomen, heeft MZC vooralsnog geen punten laten liggen (6 punten uit 2 wedstrijden), Kloetinge verzuimde daarin tegen door één wedstrijd te verliezen (3 punten uit 2 wedstrijden)

MZC’11 MO17-1 tegen Kloetinge MO17-1 start om 9.45 uur, en wordt gespeeld op het hoofdveld.