Start cursus verenigingsscheidsrechter op Schouwen-Duiveland

Zoals eerder gemeld op deze website start de KNVB dit seizoen in Zeeland met cursussen tot verenigingsscheidsrechter. De KNVB heeft besloten om ook op Schouwen-Duiveland een cursus te starten en die cursus zal plaatsvinden bij MZC’11. In de bijlage is meer informatie over de cursus opgenomen. (Bijlage opleiding verenigingsscheidsrechter)

Voorwaarde voor deelname is dat je lid bent van een voetbalvereniging en beschikt over een praktijkbegeleider die je gedurende de cursus verenigingsscheidsrechter gaat begeleiden. De studiekosten bedragen voor individuele inschrijving: € 81,00 (inclusief digitaal cursusmateriaal). Voor leden van MZC’11 worden deze kosten door MZC’11 vergoed onder de voorwaarde dat je na het behalen van het diploma minimaal 1 jaar voor de vereniging actief blijft als verenigingsscheidsrechter. De data worden bekend zodra er genoeg aanmeldingen zijn om met een cursus te starten.

 

Inschrijven?  KLIK HIER

 

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Hans Quaars (Hans.Quaars@knvb.nl) .

Mocht het aanmelden via de link overigens niet lukken (of heb je andere vragen), stuur dan een mailtje naar Lennaert de Looze via scheidsrechters@mzc11.nl. Er zijn inmiddels enkele mensen die hebben aangegeven dat ze deze opleiding willen gaan volgen, maar dat mogen er natuurlijk meer worden!