Spelregelbewijs seizoen 2019/’20; je kunt al starten!

Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen.

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998, 1999, 2000 en 2001 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler heeft tot en met de start van het nieuwe seizoen in september de tijd om het te halen. Als leden uit de genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2019/‘20 niet voetballen.

Aan de slag

De spelers en speelsters geboren in het jaar 2002 kunnen nu aan de slag. De activatiegegevens zijn aan een ieder die tot deze groep behoort, per email aangeleverd door de ledenadministratie. Hiermee kunnen de leden hun account activeren via Voetbalmasterz en starten met het behalen van hun spelregelbewijs.

Heb je vragen over het spelregelbewijs? Kijk dan op de website van Voetbalmasterz.
Wil je jou activatiegegevens nogmaals ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@mzc11.nl