Marijn en Sil Pupil van de week

Zaterdag 26 Januari is het dan zo ver, het eerste elftal van MZC’11 speelt de eerste thuiswedstrijd in de tweede seizoenshelft. Het vervolg van de competitie begon vorige week al met de uitwedstrijd tegen Yerseke, waarbij helaas geen punten werden meegenomen. Maar deze zaterdag zal MZC op het eigen sportpark weer met vol vertrouwen aantreden tegen tegenstander Tholense Boys. Met Marijn de Glopper en Sil Knoot als Pupil van de week in de rug, treden de mannen om 14.30 uur aan voor de start van de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Josephe Ngoumout.

Marijn is verdediger bij JO11-2, hij is goed in de bal afpakken, maar wil nog meer oefenen op balbezit. Naast voetbal is Marijn ook muzikaal, hij drumt bij de “percussie groep Zierikzee”. Marijn lust graag pizza en Chinees.
Aan de foto te zien denken we allemaal dat Marijn fan is van Messi.
Maar dat is helemaal niet zo, hij houdt van Feyenoord met Van Persie als favoriete speler.
Marijn zit in groep 7 op Binnen de Veste en hij vindt gym het leukst, gevolgd door rekenen.

 

Sil is spits bij JO11-2, hij is goed in voorzetten geven en wil graag wat meer op goal gaan schieten. Naast voetbal speelt Sil graag buiten en is hij samen met zijn vader schaapherder. Zijn favoriete eten is pizza.
Net als Marijn is Sil ook fan van Feyenoord, én ook van Robin van Persie.
Hij zit in groep 6 van de Theo Thijssen school en hij houdt van rekenen en topo.

 

 

Wij wensen Sil en Marijn een hele fijne middag toe, met hopelijk toch wel 3 punten voor MZC’11.