Broertjes Pupil van de Week bij openingswedstrijd jubileumjaar

Morgen, Zaterdag 5 Januari, bij de openingswedstrijd van het jubileumjaar zijn de gebroeders Verhoek, Lukas en Tomas, Pupil van de week.

Een drukke zaterdag voor de jongens, want ze doen ook mee aan het boardingvoetbal op het Havenplein georganiseerd door de jubileumcommissie, én Tomas heeft met zijn het team ’s morgens ook nog een zaaltoernooitje in Bruinisse.
Lukas en Tomas zijn trouwens beiden najaarskampioen geworden met hun teams JO11-2 en JO9-4, hoe leuk is dat!

Lukas speelt bij MZC’11 JO11-2 en zijn positie is spits/middenvelder. Hij is goed in het geven van assist, en zou graag extra oefenen op het schieten op de goal van verre afstand. Naast voetbal is hij dol op tekenen en met lego bouwen. Zijn lievelingsgerecht is friet. Robin van Persie is zij favoriete speler en feyenoord zijn favoriete club. Lukas is leerling op de Johan Louis de Jongeschool waar hij in groep 7 zit en gym het leukste vak vind.

 

 

 

 

 

 

 

Tomas speelt bij MZC’11 JO9-4 en is verdediger, waar hij best goed in is. Het geven van betere voorzetten is iets waar hij graag extra op wil oefenen. Naast voetbal heeft hij als hobby gamen en buiten spelen. Tomas eet graag pizza. net als zijn broer heeft Tomas Feyenoord als favoriete club, maar zijn favoriete speler is Jens Toornstra. Tomas zit in groep 4 van de Johan Louis de Jongeschool en rekenen is voor hem het leukste vak.