MO17-1 speelt zaterdag 3e bekerronde

Nu MO17-1, na de 1-1 afgelopen zaterdag, een mogelijk najaarskampioenschap niet meer in eigen hand heeft en moet afwachten welke plaats op de ranglijst ze uiteindelijk zullen innemen, gaat de focus direct naar het volgende onderdeel dat nog op het programma van de dames staat, voordat ze aan de winterstop beginnen. Komend weekend, zaterdag 15 december, zullen zij het, in de derde ronde van het Zwaluwen Jeugdbeker Toernooi, op gaan nemen tegen De Meeuwen MO17-1.

De teams zijn geen onbekenden van elkaar want ze troffen elkaar op 1 december jongstleden nog in de reguliere competitie. MZC ging toen op bezoek bij De Meeuwen en won de toen gespeelde wedstrijd met 2-5.

Ook deze keer gaat MZC MO17-1 op bezoek bij de Meeuwen, zelfs de aanvangstijd is hetzelfde. Als de uitslag van de wedstrijd ook hetzelfde uitvalt, zal het team van Marc Berrevoets en Lucien Vroegh tevreden huiswaarts keren en aan een welverdiende winterstop beginnen. Spelers en trouwe aanhang zullen zaterdag per bus naar Zoutelande afreizen. Overige supporters zijn uiteraard ook van harte welkom.

De Meeuwen MO17-1 – MZC’11 MO17-1
15 december 2018 10.15 uur
Sportpark D’n Hooghe Hilt
Westkapelseweg 24 Zoutelande