Vrouwen 2 speelt woensdag beslissingsduel in bekerpoule

Het is uitzonderlijk, maar soms is een beslissingsduel noodzakelijk om tot een winnaar te komen. In eerste instantie wordt bij hetzelfde puntentotaal eerst gekeken naar het doelsaldo, dan naar het aantal doelpunten voor en vervolgens naar het onderling resultaat. Pas als dat allemaal geen winnaar uitwijst volgt een beslissingswedstrijd.

En zo is het geval bij het Vrouwen 2 team van MZC’11. Door het terugtrekken van het eerste damesteam van  Bruse Boys, bleven alleen RCS VR1 en MZC’11 VR2 over in de poule. Het eerdere duel tussen RCS en MZC op 15 september eindigde in een 2-2, een uitslag die er nu dus voor zorgt dat een beslissingsduel de uiteindelijke poulewinnaar moet bepalen.

RCS VR1 – MZC’11 VR2, Sportpark De Alblas Oost-Souburg.
Woensdag 10 Oktober, 20.00 uur.