Restanten dugouts inmiddels volledig verwijderd

Van de (dubbele) dugout die afgelopen weekend volledig uitbrandde, rest inmiddels alleen nog de fundering temidden van een zwartgeblakerd stuk gras. Onverlaten stichtten de brand jongstleden zondag door meerdere kliko’s bij de dugouts te plaatsen en vervolgens in brand te steken. Daar de schade aan de bijgebouwen niet wordt gedekt door de verzekering, is de rekening voor de club.

Gelukkig hebben zich reeds sponsoren gemeld voor het aanleveren van de benodigde materialen. Wanneer er ook nog de bereidwillige medewerking wordt gevonden van enkele bouwers, hoopt het bestuur dat er spoedig weer nieuwe dugouts bij veld 4 en 5 zullen staan. Bent u zo’n bouwer, of kent u iemand die hierbij graag een handje wil helpen? Dan zijn wij u erg dankbaar. Voor info, neem even contact op met Rob Droppert via 06-20351270

lees hier nieuwsbericht PZC maandag 22 oktober 2018