MO17-1 enige team dat nog doorbekert

Afgelopen dagen kwamen vijf teams van MZC’11 in actie tijdens de 2e ronde van de bekercompetitie. Zaterdag speelden JO10-1, JO15-3 en Mannen-4 het duel, waarbij winst noodzakelijk is om de volgende ronde te behalen. Dinsdag was het de beurt aan MO17-1, en gisteren was het, tot slot, aan Vrouwen-2 om de strijd aan te gaan.

Uiteindelijk is het alleen MO17-1 gelukt om de bekercompetitie een vervolg te geven. Zij wonnen hun wedstrijd tegen Bevelanders MO17-1 met een overtuigende 6-1. Voor de andere teams is de bekercompetitie ten einde gekomen en daar worden de pijlen nu volledig op de (reguliere) competitie gericht.

MO17-1 zal naar verwachting op 15 december de volgende wedstrijd in de bekercompetitie spelen. De tegenstander is op dit moment nog onbekend.